Reacties van cursisten 

Individuele training Mindfulness oktober tm december 2019

ik heb in de training geleerd om met stress om te gaan en te leren herkennen. Kort lontje te onderdrukken. Geleerd in de training: Mijn gedachten leren herkennen en weten hoe hier mee om te gaan. In het nu weten te zijn. Leren omgaan met perfectionisme 'goed is goed' het hoeft niet perfect te zijn. Zeer prettig en fijne begeleiding. Rustig en begriipvol en voor mij heel belangrijk. super ervaren en mensgericht. Opmerkingen: Fijne begeleiding en ondersteuning gehad. Beoordeling van de training 8, Marco Dorst 42 jaar.

Groepstrraining Mindfulness september tm november 2019

De reden om de training te volgen was: meer balans in  mij leven, rust in mijn hoofd, accepteren van dingen die gebeuren, gebeurd zijn. ik begin te leren mijn gevoelens meer toe te laten, om deze te accepteren. Door meditatie heb ik al wat meer rustmomenten in het dagelijks leven. De begeleiding was erg prettig en persoonlijk. Beoordeling van de training 8. Deze vrouw wll anoniem worden vermeld.

De reden om de training te volgen was: depressie na het stoppen antidepressiva. Door de meditaties ben ik rustiger geworden. Heb mezelf beter leren kennen en kan beter filteren wat mijn negatieve en sombere gedachten zijn en deze ombuigen. De begeleiding was goed, alles duidelijk uitgelegd, rustige man, fijne stem. Beoordeling van de training 10, Diana van Kalmthout 60 jaar.

De reden om de training te volgen was: rust in mijn hoofd en beter kunnen relativeren en acceptatie van al mijn emoties. Wat ik geleerd heb in de training: Ik ben niet wat ik denk. Paniek voor te zijn. Veel bewuster te leven. Te accepteren wat er in mijn leven gebeurd is.Op een fijne manier rustig worden. De begeleiding was heel prettig, goede uitleg, luistert goed en betrekt de groep bij elk individu. Boordeling van de training 9. Doris de lange 26 jaar.

De reden om de training te volgen was: Piekergedachtes en agstgevoelens waren erg op de voorgrond. 'Gedachten zijn  geen feiten' en 'Je bent niet je gedachten' zijn voor mij heel duidelijk geworden. Ik kan nu mijn negatieve gedachten observeren en makkelijker naast mij neer leggen. Ik mag af en toe mijzelf eens over mijn schoudeer aaien. De begeleiding was heel fijn, je bent een fijne rustige man, die echt luistert en gericht advies geeft. Weet altijd precies te zeggen wat ik even nodig had :-). Opmerkingen: de taart was heerlijk. Beoordeling van de training 8. Puck Raaijmakers 24 jaar.

De reden om de training te volgen was meer rust, beter omgaan met verdriet. Ik heb in de taining geleerd om met afstand naar gedachten, gevoel, emotie te kijken. Hierdoor beter leren accepteren en mee om te leren gaan. De begeleiding was fijn, goed luisteren naar eenieder, de tijd gevend. Complimenten waard! Opmerkingen: ga zo door en vergeet niet zelf te genieten! (en daarvoor de tijd te nemen) Beoordeling van de training 8, deze cursiste wil anoniem worden vermeld.

De reden om de training te volgen was bewuster omgaan met mijzelf en mijn omgeving. Ik heb in de training geleerd met aandacht leren denken, voelen, proeven, luisteren en doen. De trainer geeft iedereen de ruimte: zeer prettig. Praat op een begrijpelijke en enthousiaste wijze. Fijn in de wijze van cursus leiden. Beoordeling van de training 8, deze cursist wil anoniem worden vermeld.

Indiviudele training mindfulness september tm nomvember 2019

De reden om de training te volgen was: gedachten op orde brengen en, bewustwording, rust vinden. Geleerd in de training: bewust worden van gedachten, deze naast mij neerleggen. Milder zijn voor mezelf. Naar mijn gevoel en hart gaan en leren vandaar uit te leven. Opkomen voor mezelf. In het nu zijn. De begeleiding was heel goed. George is er. Ook buiten de 'lessen' is hij er als steun. Hij luistert oprecht naar wat er gezegd wordt. Hij  laat de dingen in een ander perspectief zien. Hij is duidelijk, rustig, herhaalt. Beoordeling van de training 9, Annemiek van Elteren 34 jaar.

De reden om de training te volgen: burn-out. Ik heb geleerd in de training beter naar mezelf te kijken en te luisteren naar mij lichaam. Positief denken en bewust iets doen of beleven. Genieten van de mooie dingen. Niet meer in 'de TGV' stappen en ook gaan proberen om meer nee te zeggen. Ik vond de persoonlijke training erg leerzaam. Kreeg goed uitgelegd wat te doen en waarop te letten. Opmerkingen: ik kan dit de mensen aanbevelen. Beoordeling van de training 10. Toos Heijnen 62 jaar.

Individuele training angst, mindfulness augustus tm november 2019

De redenen om de training te volgen waren: slechte nachtrust, onrust in lijf en hoofd, gevoel te hebben niet goed genoeg te zijn, hyperventilatie. Ik heb geleerd wat gedachten zijn, hoe ze tot stand komen en welke invloed ze hebben op paniekklachten. Ook heb ik geleerd om te 'omdenken', andere gedachtes denken zodat de paniekklachten afnemen. De begeleiding was heel fijn. Heel begripvol, duidelijk in zijn uitleg, goed in staat om de dingen uit de dagelijkse bezigheden uit te leggen aan de hand van het cursusboek, waardoor het kwartje viel. Opmerkingen: heel dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen heeft mij erg op weg geholpen.  Beoordeling van de training 8, deze jonge vrouw wil anoniem worden vermeld.

Individuele Mindfulnesstraining september tm november 2019

De reden om de training te volgen was om op een gezondere manier om te gaan met problemen van kinderen en kleinkinderen. Geleerd in de training: Mijn automatische piloot te herkennen. Accepteren dat dingen zijn zoals ze zjjn. Met meer aandacht dingen doen. Meditatie oefeningen die me hierbij helpen. En: gedachten zijn geen feiten!!. De begeleiding: Ik was 100 % op mijn gemak en dat zegt alles. Opmerkingen: Dankejewel George. Beoordeling van de training 10. Lian 67 jaar.

Individuele training Mindfulness, september tm november 2019

De reden om de training te volgen: veel lichamelijke klachten, veel stress, geen rust in mijn hoofd. Ik wilde meer in het hier en nu leven. Geleerd in de training: Hoe ga ik om met stress situaties. Hoe reset ik mijzelf. Hoe ben ik bewuster van alles. Hoe ga ik om met vele gedachtes in mijn hoofd. De begeleiding was zeer goed en professioneel. Fijn om mee te praten. Beoordeling van de training 10. Leon 41 jaar.